Taggad, typ..!

På söndag ska jag och Royne till Lurbo för att rida en MsvC:1 (har inte berättat för honom den här gången heller..). Jag visste att det var första klassen, att vi har lite mindre än 1,5 timmes resväg och att klassen startade 8.00. Trots detta så hade jag inte en tanke på att det fanns en risk att jag skulle få starta först. Tack och lov hände det aldrig, men vad är egentligen skillnaden tidsmässigt på att starta som nummer ett eller nummer fyra?! För mitt startnummer blev minsann fyra.. 
Det skulle innebära följande:
Starttid ca 8.30
Börja skritta fram 7.40
Vara på plats 7.00
åka senast 05.45
Fodra i stallet 4.45
Åka hemifrån 04.30
 
Wehååå!!
 
Nu har de (tack och lov) valt att ta in alla reserver, dvs 6 st. Så jag får en något senare starttid och behöver nog inte åka hemifrån fören vid 05.00! Dock är det ju bara en halvtimmes skillnad mot när jag åker hemifrån alla andra dagar, så det känns inte så värst jobbigt. 
 
Trots att morgontrötta jag kommer få gå upp mitt i natten på min lediga dag, så är jag otroligt taggad! Roynis känns så himla fin, och efter traven han visade för mig senast igår så börjar jag verkligen tro att det kan bli något av den där hästen! Han kommer kanske inte gå Grand Prix (det tror jag inte att hans kropp kommer klara av tyvärr), men betydligt mer än MsvC kommer vi tillsammans kunna behärska!
 
Bilden är från när jag tävlade Dampisen på Lurbo för 1,5 år sedan. Det blev vår sista tävling tillsammans, hans sista någonsin..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0