Trött, tröttare, Grape

När jag börjar tidigt åker jag hemifrån vid 05.40. När jag än har gått och lagt mig kvällen innan så befinner sig Mr Morgontrött hos mig varenda morgon. När jag kommer till Nockeby brukar jag vara tvungen att sätta på kalluften i bilen för att inte somna.. Trafiksäkert - Hell yeah! Idag behövde jag inte ens komma till Nockeby innan detta skedde, jag hann knappt ut från parkeringen.. Då förstår ni hur trött jag var.. 
 
Roynisen fick ju såklart vila idag efter gårdagens tävling. Laban däremot fick gå lektion för Emma. Elena tvingade på mig mina nya stövlar (vet inte om jag kan kalla dom nya längre..?), fyfasen vad oskönt det var.. Hade lite väl svårt att hålla ordning på mina ben, det var ju som att rida med proteser.
Laban var iaf riktigt seg i början. Eller alltså, han är ju aldrig seg på det sättet så att han blir långsam - han är seg i reaktionerna och bakbenen behöver bli så mycket kvickare. Så jag fick rejsa på i galopp ett par varv, gå på med skänkeln vid varje bokstav för att sedan släppa den. Jag är otroligt bra på att klämma med benen, något som Laban inte riktigt uppskattar.. Men tillslut kom suget fram i handen och han började bjuda på. Men när det väl kom så var han ju helt slut stackarn. Haha inte lätt att vara en liten latmask! Så dagens pass bestod endast av grundridning och att han skulle komma ärligt framåt. Ska jobba honom på precis samma sätt imorgon, med förhoppningen att dagens träning gav lite resultat så det blir lite lättare imorgon. 
 
Imorgon ska även Roynis få jobba igen. Han ska gå ett pass i ridhuset på träns på förmiddagen. Nu väntar sängen på mig.. Som sagt, omänskligt trött..!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0