13/9 2012

Idag tog jag sovmorgon och gick inte upp fören kl 6! Och det värsta är att jag mer eller mindre vaknar av mig själv så dags.. Men med tanke på att jag går och lägger mig typ strax efter 21 så har jag ju ändå hunnit sova ganska många timmar ;)
 
Jag var i stallet vid strax efter 7 imorse eftersom jag ändå inte skulle rida någon av hästarna på morgonen. Men båda fick det mockat och ryktades innan jag började jobba. 
Vid 10 kom bästa Frida och gick med Roynis runt Ensta och gav honom även ett bad. Alla borde ha så fina vänner som hjälper till så mycket! 
På eftermiddagen red jag lektion för Emma på Laban, och i början var han riktigt dum. Men jag tror faktiskt bara att han testar mig, för när jag hade varit på honom ett par gånger så blev han snall igen. Han travade superbra och blev riktigt kvick och fin i galoppen till slut. Jag red bara lektion i max 20 minuter, eftersom han inte är helt 100 igång. 
 
När allt var klart i stallet så gick jag ett var till med Royne runt Ensta. Ha ska ju skrittas så mycket som möjligt så min plan är att han ska skritta två timmar per dag. Det är inte hållbart varje dag, men så ofta som möjligt den kommande veckan. 
 
Nu tänkte jag sova, uppstigning 05.00 som vanligt igen imorgon! Haha känner mig inte alls gammal, inte ett dugg..! 
Imorgon väntar för övrigt lte dressyrjobb för Labis och skritt för Royboy.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0