24/9 2012

Exakt tre månader kvar till jul! Tiden går fort!
 
Började jobba först vid 10 idag, vilket innebar att jag var i stallet kl 6 ändå för att rida mina hästar innan jobbet. Royne var först ut, och honom satt jag på strax innan 6.40.. Ska det va, så ska det vara tidigt! Skrittade iaf ut en sväng först innan vi gick in i ridhuset och red. Han känndes inte alls nå bra i början, men när jag ridit en stund blev det mycket bättre. Även om det fortfarande inte är elt bra, men jag låter det ta lite tid. Ska nog prova att sätta på kandaret någon dag bara för att se om han kanske inte är riktigt lika strk på det som han är på tränsbettet just nu.

Tidig skrittur på finaste hästen! 
 
 
Spolade av Royne efter passet (ja han börjar få så lång päls nu (trots att jag tycker att jag täckar honom riktigt ordentligt..) så han blir alldeles svettig av att ridas 25 minuter..) och gjorde snabbt iordning Laban. Han fick också gå ett pass i ridhuset och gjorde det faktiskt ganska bra. Han vilade ju igår, och jag som är van vid ett kylskåp dagen efter vila blir fortfarande förvånad över hur mjuk och fin Laban är trots vila! 
Framförallt så var han väldigt snäll hela passet, stannade inte, bytte inte galopp när jag inte bad honom osv. När han inte tar skänkeln så gör han enkelt 10 orena byten på en långsida - självmant. Han tuffar ju på framåt hela tiden, men bara för det betyder det inte att han tar den där skänkeln.. 
Jag fortsatte lite på samma lydighetsspår som vi jobbade med på träningen i lördags. Galoppfattningar från trav och en massa avbrott. Han ska hela tiden vara vaken och uppmärksam på vad jag ber honom om, vilket jag ändå tycker att han var idag! Guldstjärna! 
 
Laban står i stallet och laddar för ett pass! 
I övrigt har dagen flutit på bra. Jag jobbade till 18.30 och sen borstade jag lite på mina pållar, så åkte väl från stallet vid 19 ungefär. Imorgon jobbar jag också 10-18.30, och Royne ska iaf ridas på morgonen innan jobbet. Laban får vi se, har frågat Emma om inte hon kan rida imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul m nya bilder!

2012-09-24 @ 22:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0