Ännu mera regn..

Jomen regnet fortsatte ju att vräka ner även idag.. Det slutade väl framåt halv 4 tiden på eftermiddagen, men då känndes det ju lite som att det lika gärna hade kunnat fortsätta! 
 
Jag var iaf i stallet vid 9 och började med att jogga Roynis 10 minuter. Han var snäll och kämpade på bra, trots att det tar emot så mycket. 
Snabbt in med honom i stallet igen och göra iordning Laban, som även han fick jogga - dock något längre än Royne. Men jag säger då det, vilken otroligt härlig häst Laban kommer bli när han är ännu lite mer utbildad och framförallt har stärkt sig lite mer i kroppen. Han har ju vilat lite senaste tiden och nu är det väl en del överskottsenergi som tar sig ut, men oj så fin han känndes idag! Han går på framåt (han har mycket egen motor, men är fruktansvärt lat och bjuder inte alltid ärligt..) och är långt ifrån så tråck som han var när jag red honom i somras. Jag längtar verkligen tills han är helt igång om en månad så vi kan trimma på! Framförallt nu när min egna inte är ridbar..!
 
Jobbade sen från 12 och vi va väl klara vid halv 6 ungefär. Då var det mina hästar som skulle bli ompysslade, och jag har ju lite svårt att slita mig från mina två vackra pärlor så jag åkte inte därifrån fören vid 19. 
 
Imorgon skulle jag egentligen ha tävlat, men istället är jag ledig och ska ägna dagen åt att checka rean på sthlm ridsport och köpa nya ridbyxor, antingen där eller så blir det mina gamla favariter från Hööks!
Tänkte ta stallet senare på eftermiddagen. Josephines föräldrar är Laban-vakt på söndagar, så då mockar och borstar jag bara så går de på promenad med honom. Royne ska mest skrittas, men också få trava några varv i ridhuset. Om vädret tillåter så tänkte jag dra med mig mamma och kameran så kanske det blir lite porträttbilder på båda hästarna! Kameran har förövrigt legat orörd i min resväska sedan Falsterbo.. stackarn! Förstår om hon inte kommer vilja sammarbeta med mig imorgon.. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0