Om dygnet ändå hade haft några fler timmar..

Jag försov mig imorse och vaknade strax innan 6.. Dock hade jag ju ingen exakt tid att passa, så det gjorde inte så mycket. Var i stallet vid halv 7, och 06.55 skrittade jag iväg på Laban. 
Vi skrittade fram utomhus i 30 minuter och sen joggade jag honom i ridhuset. Han var lite bråkig idag och ville absolut inte gå ner till ena hörnet där det låg en turkos filt över bänken.. Mongohäst! Men piloten var ihärdig och tillslut fick Laban helt enkelt ge sig! Då blev han riktigt fin och travade bra. 
Promenerade en sväng med Roynis och därefter har dagen flutit på. På eftermiddagen värmde jag Tage åt Emma. Tage har inte varit hos oss så länge, men det är en elev till Emma som har honom där i träning och egentligen heter han Diamond.. ;) Men han är riktigt fin, och kommer verkligen bli en riktig toppenhäst i framtiden! ( han är förvisso inte så pjåkig nu heller!)
 
Blev en snabbnattning av mina hästar på kvällen, för att sedan snabbt åka hem för att träffa min käre vän Frida. Vi käkade middag på vårt standard-ställe. Mucho trevligt! 
Nu tänkte jag gå och lägga mig så att jag inte försover mig imorgon också.
Tänk om dygnet ändå hade några extra timmar.. Så att jag skulle hinna med allt som jag vill göra varje dag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0