Lite bilder

Nästan en vecka har hunnit gå, och vad har jag gjort? Inte mycket. Kollar på tv, sitter med datorn i knät, läser, sover och äter. Kul.
I lördags åkte iaf jag och mamma till Storvik för att titta lite på tävlingarna. Kul att träffa lite folk som jag inte har träffat på jättelänge!
Igår åkte jag med Annelie och Hannah till Lejondal och tittade på gulliga hästar. Skönt att komma ut lite och roligt att få se lite träningar. Ridabstinensen är extrem just nu..
 
Idag har jag också åkt med mamma till stallet. Jag kan ju inte göra så mycket med min kära Royboy, eftersom han är livrädd för mina kryckor.. Men jag hjälpte Maria att smörja lite sadlar iaf ;) Imorgon ska jag också dit, men för att "jobba" (ska sitta på en pall och hjälpa Lovisa med vad hon ska göra).
 
I övrigt rullar väl livet på. Jag kan gå korta korta stunder på foten, något jag måste göra för att jag har så ont i vänster höft och i handlederna...
 
Eftersom jag inte har så mycket annat att säga så kan jag bjuda er på lite gamla bilder på Dampis och Joy. Sitter nämligen vid vår stationära dator där vi har alla bilder samlade!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0