När lusten och motivationen tryter..

Känner du ibland att jobba med hästar förtar lusten att rida din egen häst?
 

Den här kommentaren rullade in i för någon vecka sedan när jag skrev att jag skulle samla kraft till att orka rida min egna pärla.
Jag ska inte sticka under stol med att det här stämmer. Absolut inte varje dag, men ibland. Hästar, dressyr och mitt jobb är något av det roligaste jag vet. Men när man varit i stallet från 06 och jobbat fram till 17 (med andra ord 11 timmar), så tar det emot både i kroppen och huvudet att gå ner och rida sin egna häst. Och det är inte så att jag har dessa arbetstimmar en dag i veckan, nej det är fem dagar i veckan det är såhär. Ganska många av dessa dagar kan jag rida under dagen och sedan göra klart allt i stallet på kvällen. Men de dagar då det inte hinns med får jag helt enkelt rida på kvällen. Och vissa dagar är det inte ens säkert att vi är klara till 17 så att jag kan rida då. 
 
Oftast brukar det räcka med att jag kommer ner i ridhuset med pärlan för att motivationen ska komma tillbaka. Det här är ju det roligaste jag vet!
 
Sammanfattningen då? Jo, jag känner ju att jag for min dagliga dos av hästar via jobbet, men samtidigt skulle jag nog inte tycka det var värt att jobba med hästar på det här sättet om jag inte hade haft en egen häst att rida, träna och tävla! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0