Vad händer?

Flera kommentarer har trillat in om vad det egentligen är som händer med Royni, vad veterinären har sagt osv. 
Jag har medvetet valt att inte gå in på det allt för mycket, eftersom vi inte riktigt vet hur det kommer bli. 
 
När Silvana var här senast så hände det en liten "olycka".. Jag var ute och gick med Roy och vi möter en stor lastbil som kommer dundrandes mot oss. R brukar ju inte bli rädd, lite spänd kanske men aldrig rädd, så jag flyttade mig bara ut på en mötesplats. Men lastbilschauffören bromsade aldrig in utan fortsatte dundra mot oss, så R blev livrädd, kastade sig bakåt och jag hade inte en chans att hålla kvar i honom. Så han sprang hem, ca 2 km på hård grusväg. 
Han såg dock ut att må bra när han kom hem, inga sår eller svullna ben. När Silvana sedan skulle kolla honom så var han väldigt halt på vänster fram, men det visade sig vara en liten blödning i hoven. Han fick gå utan sko i några dagar med ett jodopaxomslag och i förra veckan kunde vi slå på skon igen och hältan var helt borta. 
 
Vi behandlade alltså ingenting, men prognosen är inte så god. Som sagt så tänker jag inte gå in i detalj vad det är eller vad planen är nu. Kan dock säga att han inte är riden sedan kollen och att alla tävlingar är avanmälda. Sad but true.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0