Alla hästar i stallet

Man brukar ju säga "inte alla hästar i stallet", men faktum är att det är precis vad vi har nu! Det var fktiskt bara min lilla guldklimp Jack som absolut inte ville följa med hem, och tog ett ordentligt ärevarv i den stora hagen innan vi fick tag på honom. Men annars var alla supersnälla och ville gärna följa med hem. 
Vi åkte bort till betet vid 7 i morse, och var tillbaka med sista lasset runt 16. Det tar sin lilla tid att transportera hem 50 hästar om man säger så, men det gick ändå otroligt smidigt.
 
Väl hemma badade jag två hästar och blev lite mobbad av Lollo och Annie.. ;) Men faktum är att det här är en helt ny värld för mig, och det kommer ta sin lilla tid innan jag vänjer mig vid att inte rapportera om alla sår och tjocka ben..! Och stackars Dondy såg ut som att han hade gått rakt igenom en stor taggbuske, vilket inte skulle vara så förvånande.. Dels för att det är Dondy - han är inte alltid världens kokaste ponny, men också för att han hade gjort illa ett öga och knappt kunde titta med det. Ja, ni förstår kanske kombon?! 
 
Imorgon är jag som sagt ledig, så på förmiddagen ska vi köra pärlan till ridskolan. Mamma red idag och han hade varit superfin sa hon. Antagligen har vi fått igenom lite de senaste dagarna när det har varit lite svårt. Men det känns skönt att släppa iväg honom nu, det känns rätt!
 
För övrigt är jag fortfarande lite förvirrad på jobbet. Det tar väl någon vecka innan jag kommer in i det. Det är ju inga revolutionerande nyheter sedan jag slutade för två år sedan, så snart är jag med i matchen! Men jag kan erkänna att jag tycker det är väldigt jobbigt när jag inte kan göra saker och ting på rutin utan måste tänka så mycket.. Tänkte gjorde jag när jag gick i skolan, det fanns en anledning till att jag valde att jobba med hästar! Skämt å sido, men det är lite jobbigt! 
 
Ingen träning blev det idag, när jg kom hem från jobbet så hjälpte jag mamma med maten och nu orkar jag helt enkelt inte ge mig ut i spöregnet. Imorgon hinner jag nog inte så mycket heller, men time will tell.
 
Viriato redo att åka hem!
 
Jag hittade ett gäng jättegulliga kalvar vid en av hagarna. Jag tänkte ta med mig den här hem, men tvärr fick den inte plats i bussen :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

För ett bra tag sedan skrev du att du kanske kunde tänka dig att plugga till polis. Har du ångrat dig?

2013-08-10 @ 09:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0