Första dagen - check!

Inledde den här dagen med att vara på gymet strax innan 07 imorse. 
Första arbetsdagen är iaf avklarad. Och vet ni vad? Imorgon är jag ledig hihi :)
Bra start på nya jobbet. Är ledig fredag också, men sen jobbar jag lördag-fredag. Och nästa måndag åker jag till New York! Helt kart en bra start på nya jobbet ;) 
 
However, vi har spenderat dagen med att spåna upp boxar och göra iordning inför hästarnas hemkomst på torsdag. Kul då att regnet ska vräka ner hela dagen.. Jaja, man är väl härdad! 
 
Royni fick gå ett pass i ridhuset nu på kvällen. Han var lite jobbig idag, men vi fick ording på det efter en stund och kunde göra både treor, tvåor och skänkelvikning undan högerskänkeln. Bytena är så himla enkla nu, när han inte går så hårt och har lite egen energi. Då går det betydligt lättare att få den där kvickheten i bakbenen som krävs för att han ska byta rent. Det som är så bra med honom också är att han är för lat för att byta av sig själv när han går i förvänd. Det skulle liksom aldrig falla honom in att göra ett byte själv om inte ryttaren i fråga sitter i den andra galoppen. 
Imorgon är jag som sagt ledig, så då tänket jag gymma på morgonen och sen åka till stallet och rida Roy. På torsdag får mamma trimma lite och på fredag förmiddag flyttar han. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freddi

Han är så fin, din svarta häst! Kommer ni fortsätta äga honom eller köper ridskolan honom av er? :)

SV; Haha ja jag förstår hur du menar! Bra gjort att våga skicka, jag blev ju jätteglad :D

Kram

2013-08-07 @ 18:39:07
URL: http://fkallstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0