Hej och hå!

Har varit lite mycket sedan jag kom hem, men nu är jag på banan igen. 
Var som sagt en vecka i New York med mamma, min kusin, mormor och mormors svägerska. Det var otroligt roligt och jag har verigen sett hela NY nu! Shoppat har jag också gjort såklart. Åkte dit med resväskan fylld till en fjärdedel. När det var dags att åka hem igen så kunde jag inte stänga väskan, så ett par skor fick åka i handbagaget.. oopsi! 
 
Jag började jobba igen igår, och jag har faktiskt saknat det när jag varit borta! Erkan och jag fick en trevlig arbetsuppgift på eftermiddagen - rida ut en sväng på Theo och Provence. På kvällen åkte jag ut till Hogsta och red ett pass på QD. Vi ska ju tävla i slutet på september, så nu måste det trimmas lite. Han var lite stark och jobbig i början, men kom loss och blev ganska fin. 
 
Idag har jag också jobbat hela dagen och haft mina gulliga elever på eftemiddagen. So far så är det väldigt roligt att ha lektioner också. Efter jobbet red jag lektion på Theo. Vi skrittade ut en sväng först, för att sedan jogga en stund på ridbanan oh avslutade med att ta två varv på galoppbanan i trav och galopp. Theo tyckte det var kalaskul! Han är så gullig den lila hästen, har aldrig varit med om en häst som vill så mycket hela tiden. Red dessutom i mina "nya" stövlar (de är 1,5 år gamla vid det här laget..)!
 
Sista två dagarna har jag även varit på gymet innan jobbet, vilket innebär att jag hr gått upp kl 5 och varit på gymmet vid 5.40. Jag tycker det är skönt att köra ett kort pass på morgonen, man vaknr verkligen v det. Att jag sedan är dödstrött vid lunch är en annan sa ;) Imorgon blir det dock ingen morgonträning eftersom jag börjar jobba kl 7. Dock så har Erkan glömt att ta mina nycklar (hon börjar 6.30), och eftersom jag är en så snäll chompis så är jag där till 6.30 imorgon! 
 
Nu ska jag sova, är helt slut! Jobbar som sagt imorgon, 7-17.30 och avslutar dagen med mina gulliga ponnylekisbarn! Bra avslut på dagen liksom. 
 
QD igår efter vårt träningspass.
 
Visste ni att vi på Vällingby har nattvakter i stallet, i form av hästarna?! De turas om, men Herman är helt klart flitigast! (Capuchino på övre bilden, Herman på den undre)
Skämt och sido, de är riktiga hejare på att rymma under natten ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Åh! Klappa busiga Herman från mig!

2013-08-31 @ 12:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0