Juldagen

Vilken jäkla julfeeling det är när regnat piskar i ansiktet hela dagen..!
Jobbdagen flöt på, trots regnet. Vi var tvugna att tänka om lite gällande hästarnas utevistelse. De uppskattar det inte asmycket att behöva gå i hagen hela dagen i spöregn.. 

På lunchen red jag Missan i lilla ridhuset. Jag har bara ridit dressyr på henne en gång tidigare, och det var tidigt i höstas. Annars rider vi ju bara ut. Förutom att jag höll på attan landa i sanden så gick det bra! Haha Missan är verkligen på hugget just nu, men jag gillar henne verkligen. 
Lite senare red jag även gabbelito. Har inte ridit dressyr på honom sen tävlingen, så det var superroligt! Jag älskar den hästen!! Han är så otroligt rolig att rida. Idag hade han turbo från start ( ni kanske minns att jag alltid skrev att när turbon väl var i så kunde man inte växla ner igen?), men mot slutet coolade han ner sig och vi kunde tillomed göra halvhalter ;) 

När vi var klara med stallet och hade kvällsfodrat så hade jag lite kvällsmys med Missan och gabbe. Ställde ju bara in de i boxarna efter att jag ridit, så på kvällen fick de bli ryktade och ompysslade. Det är så skönt att vara helt ensam i stallet och inte behöva skynda sig. 

Imorgon är det jobb igen. Ska även träna theo för Annie på lunchen. Har knappt ridit honom sista månaden, men det ska bli jätteroligt! 
Från fredag ska jag också ha QD en vecka framåt. Och på nyårsafton är det VM (vällingby mästerskapen) i hoppning! Ska eventuellt ha ett litet planeringsmöte med mina lagkamrater på söndag.. Vi måste ju vara ordentligt förberedda och göra det bäst! 


Bästa gabbelito <3

Och så fina Missan som aldrig har öronen framåt när det kommer fram en kamera.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0