Söndag

Uppdateringen är på topp! jaja..
I torsdags var jag på Hogsta och joggade QD efter jobbet. Skrittade ut först med Maria i mörkret, men tack och lov hade det inte hunnit börja regna än då iaf. 
QD har vilat lite den här veckan, så vi joggade bara väldigt lätt i ca 15 min i ridhuset och sen skrittade vi 20 minuter till. Han kändes ändå helt okej för att ha vilat.. 
 
Fedagen bestod sålkart av jobb och vi avslutade dagen med att ha Hurry scurry men ponnyleksi och p1 tilsammans. Jag älskar ju hurry scurry, men att ha det med två elever blir inte så himla roligt (PL var nämligen bara två..).
På kvällen var vi hemma hos Carro som fyllde år! Frågan var bara hur många år hon fyllde, när vi firade med partyhatar, partytutor och serpentiner..?1 Men j
rolgt hade vi iaf!
 
Igår åkte jag in til stan för att kirra de sista julklapparna. Var iväg och tränade en sväng också, men annars hände inte särskilt mycket.. 
Dagens plan är att gå på långprommis med Kennie om en liten stund. Sen ska jag faktiskt, för första gången, göra ett pepperkakashus! Sen tänkte jag hinna åka till gymmet också innan de stänger. 
Imorgon är det jobb igen som vanligt. Jobbar faktiskt hela julhelgen, så jag är bara ledig på helgen. Nyårsafton är jag ledig också, men eventuellt jobbar jag nyårsdagen ändå.
 
Såhr fint hade vi gjort det till Carro i fredags :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0