Tre dagar kvar..

Tills det är helg igen..! Hänger inte riktigt med. 
Idag har jag jobbat såklart, och på eftermiddagen red jag ett pass på Ladina. Hon var lite spänd först då hon tycker det är lite konstigt när det står folk på läktaren. Men hon coolade ner dig ganska snart. Intrav var hon ganska fin, började ta lite stöd på bettet tillomed. Men det är när det är dags för galopp som det slår lite slint i huvudet på henne tyvärr. Så fort jag sätter mig i sadeln och ska förbereda en fattning så fattar hon galopp innan jag har bett om det. Så idag gav jag mig inte fören hon travade tills jag sa ok att fatta galopp. 

Efter jobbet åkte jag till hogsta och red QD som var en riktig pärla idag! Travade bra utan att älga iväg och jag kunde till största del av passet hålla ihop honom. Några byten fick vi till också. Höger till vänster är klockrena nu, men åt andra hållet fick vi några jämfotahopp först innan vi fick två rena på rad och då tyckte jag det räckte med bytena. Jobbade för att få honom kvick i traven genom att göra massa tempoväxlingar. 

Imorgon blir det jobb såklart. Efter jobbet ska erkan och jag se om vi kan rida igenom vår kadrilj inför söndagen, istället för att rida vår lektion. 


Svårslagen kväll hos bästa QD. Och det är typ omöjligt att rida dåligt när man  har snyggaste stövlarna!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0