Välkommen fredag!

Nör jag kom till stallet imorse var det verkligen kolsvart. Nog för att det var mörkt i tisdags när jag kom vid samma tid, men idag var det verkligen svart! Jag såg inte ens erkan på baksidan, trots att lamporna i paddockarna var tända.

Innan lunch red vi ut på Missan och gabbe, och hade också med oss Hanna på virri. Jag hade förväntat mig att han inte riktigt skulle kunna hänga på Missan och Gabbes tempo, men oj vad fel jag hade. 
Missan är också så stört pigg nu! Jag var verkligen tvungen att hålla in henne hela tiden, lättade jag en millimeter så flög hon iväg i ökad trav! Hon är så rolig när hon är sån. 

På lunchen red jag Ladina för att Fia skulle få kolla lite på henne. Hon var bättre än igår på lektionen, men så fort det är galopp så får hon som panik.. I höger varv är det okej, men till vänster så skjuter hon  iväg som en kanon. Har hon väl gjort det en gång så tar det ett bra tag innan hon coolar ner sig igen. 

Helgen är fullspäckad, så fredagskvällen tillbringar jag i soffan. Älskart! 
Imorgon ska jag rida Ladina på morgonen och sen kommer dagen gå i ett med julklappsshopping, km på hogsta, 80-års kalas, genrep för julshowen och Håkan på hovet. Och på söndag ska jag skriva åt Lollo på tantdressyren, så ingen sovmorgon där inte! 

Caput lussevakade i stallet.. 

13 december..?
Bästa Missan <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0