Ut i skogen!

Bestämde mig imorse för att jag inte hade någon lust att tvinga runt min häst i ridhuset, så vi gav oss ut i skogen istället! Det går bara att rida på halva slingan eftersom de håller på med något i marken på andra halvan. Eller ja, det går ju att rida förbi men jag har inte testat det med min modiga häst ;)
Men vi rejsade på där det gick och sen red vi runt norrby för att fördriva tiden lite. Väl tillbaka var pållis alldeles blodig på ena benet... Tack och lov bara ett gammalt sår som gått upp!

På eftermiddagen åkte jag med Helge till Kersö där Emma skulle träna honom. Ridhuset på Kersö alltså.. Jag skulle också kunna tänka mig ett sånt! Så läckert med en amerikansk flagga på ena kortsidan.

Imorgon är jag ledig, så ska passa på att åka till banken och vårdcentralen (med mina stackars händer som inte tål stalljobbet..). Torsdag jobbar jag 06-12 och på fredag åker vi till Strömsholm med Helge och fanelia på tävling och blir borta hela helgen. Ska såklart bli superroligt! Faktum är att tävlingarna nog är det roligaste med mitt jobb!

Nu ska jag sova ( trots att jag är ledig imorgon..). Sålänge bjuder jag på en dålig bild på det snygga ridhuset!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilket underbart ridhus!!

2013-02-13 @ 08:11:04
URL: http://lilatiger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0