Bästa traktorn!

Black Beauty inledde dagens pass med att vara ett riktigt ök.. Så får man inet säga om sin häst, men idag var han inte rolig. Mamma travade bommar med honom igår, och även om han tycker det är kalasroligt att lattja runt, så är han inte rolig att rida dagen efter om han inte har kommit loss ordentligt i kroppen, vilket jag inte tror att mamma la allt fokus på igår. Då var det nog snarare så att han kulle tycka det var roligt, vilket också såklart är viktigt för honom! 
Hur som, jag tog hjälp av gramanen eftersom han var så jädra stark, men plockade av den efter uppvärmningen eftersom den inte behövdes då längre. Dock är han ju inte så stark ännu efter den långa vilan, så jag kan ju inte kräva att han ska komma upp sig ordentligt i formen utan han får jobba i en något lägre form hela passet. 
Vi busade lite med byten i var tredje och vartannat! Han tycker det är så himla roligt och vet verkligen när han gör rätt! Då frustar han och skakar på huvudet. Gullis. 
 
Ska se om jag kan få med mig mamma och kameran till stallet imorgon. Förutsatt att vädret tillåter att vi är på utebanan förstås.
 
Såhär kul är det att stå still och bli fotograferad..
 
Men jag är ganska gullig ändå när jag väl står still, även om jag får skämmas över hur min pilot ser ut...!
 

Kommentarer
Postat av: Freddi

SV; Detta var nog en av de roligaste kommentarerna jag fått någonsin! Betyder så mycket mer än alla "fin häst" i världen, tack så jättemycket verkligen. Så roligt att höra! :)

2013-07-30 @ 23:29:43
URL: http://fkallstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0