Det går bra nu..

Eller inte.. 
Min sjukstatistik den här våren/somaren har varit väldigt hög. Började ju med en bruten fot i april, vilket har tagit enda till nu att den ska läka (åtminstone inte göra jätteont). När den väl var läkt så åker jga ju på världens magsmärta som slutar med ambulansfärd och sjukhusbesök i turkiet. Hemma igen och skulle rida för första gången på en vecka igår. Galet peppad, men vad händer när jag sadlar? Jomen jag får en nackspärr from hell! 
På riktigt alltså, vad är det för jäkla fel på min kropp?! 
Det värsta är att varje gång jag har tänkt att jag verkligen ska köra igång med träningen på allvar, så händer det något. Dagen innan jag bröt foten så var jag ute och sprang och betämde mig för att jag till sommaren skulle kunna springa milen. Det sket sig ju. 
Samma dag som jag blev sjuk i turkiet så hade jag tränat två pass på gymet och var aspeppad på att köra på nu. Och när jag gick upp igår morse så bestämde jag mig för att jag skulle ut och springa när jag kom hem från stallet.. 
Nu är dock nacken bättre, efter x antal alvedon, ipren och voltaren.
 
Jag ska nu fortsätta tycka lite synd om mig själv, trycka i mig lite mer alvedon och hålla tummarna för att jag kan rida imorgon! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0