Hola Amigos!

Hemma igen, Turkiet var awesome men det är altid skönt att komma hem! 
Bortsett från en liten ambulansfärd till sjukhuset i Bodrum så var resan fantastisk. Varmt och soligt varje dag, tror jag såg ett enda moln på en hel vecka.. Nu kommer en sån där vecka i mitt liv då jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på. Jag börjar ju jobba 6 augusti, så fram tills dess är jag ledig. Ska väl häng en del i stallet hos min fina häst, men också försöka träffa lite vänner och även hinna träna en del. 
Jag var ganska flitig med tränandet under de första dagarna i Turkiet (det fanns ett gym på hotellet), men efter min lilla sjukdom så blev det inte så mycket mer. Dock känns foten helt bra nu efter att den fått vila ordentligt nu i en vecka. 
 
Idga har jag faktiskt inte gjort många knop. Mamma och jag åkte till stallet på förmiddagen och hämtade hem lilla Kentucky som har varit med Clara hela veckan! Vi tog även en prommis med Royne, Kennie och Vilja runt söderbergs. Ska tillbaka till stallet om en stnd och gå en sväng till med honom och natta. Det blir helvila idag eftersom varken jag eller mamma riktigt hade någon ork att rida. Vi kom hem vid tre i natt, och jag somnade inte fören typ vid 5. 
However, imorgon ska han få gå ett pass iaf! Jag har fått bra med update av Frida att han har skött sig och mått bra :)
 
Får bli lite Instagrambilder från Turkish! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0