Det går i ett..

Hinner knappt med att andas och tänka mellan mina fullspäckade dagar. 
Jobbade hela förra veckan och även hela helgen. Då var det ju dock tävling så det räknas ju knappt som jobb ;) 
igår skulle jag egentligen börja jobba vid 12, men eftersom hon som skulle komma ohc provjobba inte kom så fick jag skynda mig ut till stallet för att hinna rida ordentligt innan jag började vid 11 istället. 
 
Igår kväll var det också clinic på Vällingby med Patrik Kittel! Kul att träffa alla människor igen och clinicen var helt klart över förväntatn, även om jag kanske hade velat se lite fler hästar och mindre modevisningar..! Men Patrik är underhållande att lyssna på och kom faktiskt med en del bra tips, ffa när Charlotte red sin Hudde eftersom han var pigg och busig och därmed strulade lite. 
 
Min pärla har gått ganska bra både igår och idag. Han fick vila hela helgen eftersom jag var borta, så igår var han kanske inte jättekul i början, men tillslut kom han igång och blev ganska fin. Känns härligt att vi faktiskt kan jobba lite just nu, så får vi se hur länge det håller i sig!
Jag tog till mig några av Patriks tips när jag red idag, oh faktum är att det blev ganska bra. Jag fick en avspänd häst  som gick för mina ben, inte för spöt eller rösten som det annars väldigt lätt blir! 
 
Imorgon bitti ska jag åka till Skåne med två hästar, så Emma rider Royne åt mig. Vi kommer hem igen på torsdag eftermiddag så då hinner jag rida iaf. Emma ska även vara Kennie-vakt! Det där lilla monstret har lärt sig att öppna ytterdörren innifrån i stallet.. Askalas..!
 
Nej, nu måste jg packa lite och sen väntar sängen på mig. Ska vara i stallet 05.45 imorgon.. wehåå! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0