Äntligen!

Nu börjar min fot äntligen bli så pass bra att jag kan gå lite på den utan kryckorna! Har så himla ont i handlederna så jag kan inte hoppa på kryckorna längre.. Kan inte påstå att det är skönt att gå, men det funkar. Igår fick jag också på mig en sko för första gången! Har inte ens lyckats få på mig typ badtofflor innan.. Dock är de skor jag får på mig min brors i stl 43.. Men det är bättre än inget. Ser förvisso lite roligt ut när jag kommer gåendes - först kommer skorna och sen kommer Karro. 
 
Jag har även kunnat börja träna lite. Provade att sitta på motionscykeln här hemma häromdagen - funkade bra. Det är ju sista böjen man gör vid tårna när man går som inte har funkat, men den slipper jag ju på cykeln. Dessvärre får man ju så ont i rumpan av dessa obekväma cykelsadlar.. Så jag har även provat att stå lite på crosstrainern - vilket funkade ganska bra det med! Foten orkar inte så mycket, men ett par minuter - 15 sekunders paus - några minuter till osv funkar bra. 
 
Som det ser ut nu så ska jag börja jobba igen nästa vecka. Håller tummarna för att foten pallar det. Dock kommer jag ju inte kunna gå alla långa sträckor på ett bra tag. Och av egen erfarenhet (hehe) så kommer jag inte leda hästarna utan bra skor nu till en början. Jag är ju inte så snabb i fötterna just nu som jag vanligtvis är.. Och än på ett tag kommer jag inte få på mig annat än brorsans gympapjucks i 43.
I helgen ska jag testa att köra bil igen också, eftersom det är ett måste för att jag ska kunna jobba. 
 
Roy då? Han är nöjd och glad med att mamma tar hand om honom. Hon har skrittat lite på honom eftersom hon tycker att det är tråkigt att promenera. En annan tycker ju det är dödstrist att skritta och tar hellre en promenad med hästen.. men jaja ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0