Back in business

 
Nu har jag hunnit jobba hela två veckor. Det känns som att jag började igen i förrgår.. 
Jag har ju dock fått nöja mig med att hänga i stallet hela dagarna. Ryktat hästarna, mockat, fodrat, städat och putsat utrustning har varit mina sysslor. Den här veckan har jag dessutom varit själv onsdag-fredag (mån och tis jobbade Johanna och idag var det Moa).
Idag lyckades jag dock kränga på mig ridstövlarna igen! det var tajt, men det gick. Har ju inte ridit ordentligt sedan Silvana var här senast, vilket är typ 7 veckor sedan. Qui fick agera "test-häst". Jag värmde upp henne åt Emma och det gick faktiskt bättre än väntat med fossingen. Känns verkligen skönt att jag äntligen kan börja rida igen! 
 
En stund senare var det Fiffans tur. Hon skulle trimmas lite på ridbanan. Gick över förväntan där också, även om Fiffan blev lite sur på piloten. Hennes matte är betydligt snällare än piloten som satt på idag.. Och inga morötter fick man innan passet.. hmpf! Men i övrigt kändes hon väldigt fick och fräsch. 
 
Efter dagens två ridpass så mådde foten betydligt bättre än vad den har gjort innan! Kan gå korta sträckor utan ett det ensgör särskilt ont! wiho! 
 
Imorgon är jag ledig, så vi får se vad dagen har att bjuda på. Ska åtminstone till stallet och ta hand om min pärla. Nästa vecka väntar jobb måndag-osdag, ledig på torsdag eftersom Rebban tar studenten och sen jobbar jag igen fredag och lördag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0