Hej träningsvärk!

Häromdagen var jag ner till gymet efter jobbet för att införskaffa mig ett gymkort. Passade då även på att köra ett lätt pass tillsammans med mamma. 
Igår jobbade jag som vanligt och var själv större delen av dagen, vilket innebär en hel del promenader. Därefter åkte jag till v-by stallet för att rida lektion. Skulle rida istället för mamma, men sen kunde hon rida iaf så det blev en liten extraridning. Fick rida på min fantastiska lilla prins Theo! Oj vad jag har saknat honm, men oj vad liten han är.. När jag red honom för två år sedan så tyckte ju jag att han var ganska stor. Eller stor är väl att ta i, snarare alldeles lagom.
Men roligt var det, även om han inte är samma häst som han var då. Det saknas lite mjukhet skulle man kunna säga ;) Han tyckte jag var skitjobbig, men han är så härlig när han bara vill och vill och vill! 
Dock ska jag erkänna att magmusklerna fick slita häcken av sig. Men så blir det väl när man inte har ridit på 8 veckor..
 
Idag har jag flängt runt som en idiotas. Började med sovmorgon och långfrukost, för att sedan åka ner till gymet och köra nästan 1,5 timme styrka. Snabbt hem igen och duscha, sen upp till v-by stallet på ett litet uppdrag. Skynda hem igen, fick stanna på affären för att köpa lunch att käka i bilen. Ett snabbt ombyte och så hoppa på cykeln och i racerfart ta mig ner till spånga stn. Rebban tog studenten idag och jag skulle åka med på hennes flak! Skitroligt, men inget slår ens egna flak ;) 
var vid Spånga igen vid halv 6, och Rebbans mottagning började kl 17.. Men jag cyklade snabbt som attan hem, duschade och tvättade håret 4 gånger för att det inte skulle stinka öl och sen kom pappa oh hämtade mig och så åkte vi till Rebban. 
 
Nu är jag hemma och borde verkligen sova. Börjar kl 6 imorgon bitti, likaså på lördag. Skulle gärna ägna en dag åt att ligga isängen känner jag. Men men, hästarna slutar inte skita för att jag är trött! :)
 
 
GulleTheo <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0