Sista dagen som handikappad!

Imorgon kan jag officiellt inte kalla mig handikappad längre, eftersom jag börjar jobba. Även om jag tror att min fot skulle må bra av att vara hemma sjukskrivningen ut så orkar inte resten av kroppen en vecka till i soffan. Sista veckan har jag iprincip bara suttit i köket och stirrat på klockan.. Det är fortfarande inte skönt att gå, men det funkar. 
 
Jag har hängt ganska mycket på v-by med mamsen sista dagarna. I fredags åkte jag med henne när hon skulle rida på morgonen, igår skulle hon bara prata med någon men vi blev kvar nästan en timme. Idag red hon "tantdressyr" (klubbtävling som endast är för seniorerna, eller tanterna;) ), så jag var med och coachade lite! Tydligen så var jag en bra coach eftersom hon vann sin kategori (där man får ha hjälptyglar)! Får nog allt ta åt mig lite av äran ;)
 
Vi åkte ut till Hogsta efter det eftersom Royne skulle släppas i hage tillsammans med QD för första gången. Det gick jättebra och de verkade uppskatta varandras sällskap. Enda sedan Royne blev av med sin hagkompis i november så har jag velat hitta en ny kompis åt honom, då han trivs betydligt bättre med sällskap. Men så kom ju snön, och med det alla broddar, och jag har inte vågat riskera varken broddsparkar eller fläkskador. Men nu när snön äntligen är försvunnen och vi hittde en dag som passade att släppa ihop dem så blev det gjort. 
 
 
Som sagt, börjar jobba imorgon och jobbar hela veckan. På söndag är det tävlingar på Hogsta, så då tänkte jag infinna mig på läktaren. I övrigt händer inte så mycket spännande den här veckan heller. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0