Bästa fredag

Vi var helt galet snabba i stallet imorse! Eller det började med kaos - pellen hjälpte mig att släppa ut hästarna (tack bästa du!), men när hon jobbar på söndagar så använder dragit an annan hage till småponnyerna så hon öppnade snällt till den hagen.. Ponnyerna var lite förvirrade men gick snällt in där, så vi fick jaga ut dem och det slutade med att Herman rymde..! Tillslut var alla hästar i rätt hage och jag kunde andas igen. Vid halv 8 kom Annie och vid halv 9, efter första lektionen, började Lollo i stallet. Klockan 10 var alla stall mockade, spånade, fodrade, sopade och vattnet bytt! 

Så när stallet var klart red jag gabbe. Vi skulle ut i skogen men hann bara trava till första nerförsbacken innan vi mötte en kvinna med barnvagn. Problemet där är att man inte ser mer i backen fören man är ganska nära, så vi hann ju komma nära barnvagnen innan gabbe såg den.. Han tvärvände och sprang åt andra hållet.. Tur jag hade gramanen på iaf. Därefter tvärvägrade han att gå tillbaka mot barnvagnen, och eftersom jag inte riktigt känner honom till hundra ännu och jag var ute själv så vågade jag inte gå på honom och tvinga honom åt rätt håll. Jag vet ju inte riktigt hur han reagerar. 
Vi red iaf hem igen och han var helt crazy på hemvägen.. Livrädd för precis allting. Så vi gick in i ridhuset och bara travade något varv år varje håll så han coolade ner sig lite. 
Det som gör mig så irriterad är att det paralellt med våra ridvägar går ett elljusspår där vi absolut inte får rida, men de som borde vara i spåret är på våra ridvägar! Det kan verkligen göra mig galen!! 

Nu på kvällen har vi fixat iordning banan inför morgondagen. Imorgon är det ponnytävling, och på söndag kör vi för häst! Tävlingen imorgon börjar 8, vilket innebär att jag måste rida gabbe innan 7. Alltså sitta till häst vid 6 och fodra kl 5. Yiihaa! 

Jag bjuder på ett par bilder från idag. 
Gabbelito på skogstur. 

Gullis <3 

Chefen pausar lite i en låda..

Bästa royal fick vara med på ponnylekis! 

Ponnylekisarna tyckte väldigt mycket om gabbe också!

Och så sista men inte minst - banan färdig för morgondagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0