Laddade till tusen!

Jag red som sagt gabbe tidigt imorse, och han kändes fin! Vi kunde tillomed trava även efter ett kort galoppjobb. Det hör inte till vanligheterna ;) 

Ponnytävlingarna har flutit på bra, våra tjejer tog hem tre vinster, en andraplats och en tredjeplats! 

Imorgon är dagen D.. Jag och gabbelito ska tävla Lb:2 och Lb:3 på hemmatävlingarna! De flesta av er visste nog om det, om inte annat så har ni kanske kunnat lista ut det? Det är ju därför jag har ridit honom så mycket sista veckan. Faktum är att jag satt på honom första gången förra onsdagen, och det var då Lollo kom med förslaget att jag skulle starta honom hemma. Jag är så himla glad att jag får den chansen, för det är en otroligt rolig häst! Han är speciell, och har sina egenheter, men det är ju också charmen med honom. Men med tanke på hur lite jag har ridit honom (totalt typ 9 gånger varav två har varit i skogen.) så har jag inga som helst förväntningar. Vi är inte med för att vinna eller slå något form av personligt poängrekord eller vad man nu kan tänkas göra - vi gör det här för att det är kul! 
Så nu ska jag ladda upp ordentligt inför imorgon. Är inte riktigt i tävlingsmode eftersom jag knappt hunnit göra något med honom idag, men det kommer väl imorgon! 


Bytt klubb har jag dock gjort sedan startlistan lades upp, så nu tävlar jag för vällingby! 

Ni får hålla tummarna vid 9.36 och 16.15! 

Gabbe ville hellre in och äta än vara med på bild ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0