Söndag

Börjar bli lite för bekväm i mina helgsysselsättningar.. Sov bort halva dagen idag också, men antagligen behöver kroppen det efter våra intensiva arbetsveckor. Även om mina tider nu inte är någonting mot hur det var förra hösten, så känner jag ändå att kroppen blir trött. Antagligen så vägradejag lyssna på kroppen för ett år sedan, och kände därmed inte av hur jag egentligen mådde. Men nu kan jag verkligen vila upp mig på helgen och sen orka gå all in hela arbetsveckan! För faktum är att den där söndagsångesten som var och varannan svensk verkar lida av inte ena existerar i min värld! Det klart att det är skönt att vara ledig, men på söndag kväll känns det otroligt bra stödet är måndag nästa morgon! Ett tecken på att jag verkligen älskar mitt jobb? 

Gick väl upp vid typ 11 idag, och 45 minuter senare var jag på plats på ridskolan för att kolla när Louise tränade QD för Anna. Anna red även lite på QD, och ja det är nog en väldigt fin häst jag får sitta på! Han travade som aldrig förr när Anna fick honom kvick i bakbenen och att hela tiden tänka framåt. När han bara är tillräckligt stark och har befäst alla rörelser.. Oj vad roligt Louise kommer kunna ha med honom! Det har vi ju nu med, men han kommer bli en riktig pärla! 
Jag kunde också ta med mig en del knep av Anna från läktarplatsen, så jag längtar redan till på torsdag då jag ska rida QD igen. 

Nu ikväll har jag varit och tränat med rebban. Jag följde kiropraktorMickes råd och körde ett spinningpass. Vi avslutade med ett pass core så nu kommer jag säkert vara död imorgon ;) 
Fina QD när vi var på Täby och tävlade i september. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0