Väldigt nöjd ändå!!

En liten sammanfattningen från tävlingen med Gabbe i söndags.
 
I första klassen mesred jag alldeles för mycket, vilket gjorde att gabbe tog saken i egna händer och busade till det lite extra. Bland annat så hoppade han iväg i första galoppfattningen och drog i båda galoppökningarna..! Men jag hade fruktansvärt roligt hela programmet, kunde ju inte göra annat än skratta åt hans små idéer! Resultatet blev revolutionerade 56%, men domaren hade väldigt rätt i det hon skrev. 
 
 
Inför andra klassen fick jag rida på lite mer framåt på framridningen, utan att han blev stark och la in turbon. Han kändes bättre och jag kunde behålla lugnet. Även på banan kändes han mycket bättre, och framförllt så red jag hela tiden. Det var första gången jag red B3an, och jag ha nog aldrig ridit tt program i lätt klass med så långt travprogram. Gabbe är ju så himla lätt att sitta på i trav.. Det är tur att an gör avsaktningen till skritt vid A så att inte domaren hörde hur mycket jag flåsade då ;)
Överlag var känslan på banan bättre, och framförallt vågade jag rida lite mer. 
Resultatet blev 60,9% vilket kanske var rätt (jag har tyvärr ingen film, men känslan var något bättre) men det tråkiga var att vi bl.a inte fick betalt för våra mellangångarter. Vi kanske inte skulle ha åttor, men underkända betyg kan jag int riktigt hålla med om att det var värt. Men men, domaren dömer och jag är ändå väldigt nöjd! Domarens slutkommentar: "Cool häst med massor av bjudning!"
 
Det jag är mest nöjd med den här helgen är att jag kunde ta åt mig av misstagen i första klassen och rida 10 gånger bättre i andra. 
Det var otroligt roligt att tävla Gabbe, han är så totalt annorlunda mot vad både Roy och Dandy har varit! Och jag hade verkligen roligt till 100% genom båda progrmmen!
Tusen Tack bästa Lollo för att jag fick låna dina fantastiska häst! Det var verkligen guld värt. 
Jag har fler bilder att bjuda er på vid ett senare tillfälle, men sålänge kommer bara dessa. 
Tyvärr har jag som sagt ingen film från andra klassen.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0