Lite bra och lite dåligt

Jobbade hela dagen med Lollo och Annie eftersom min ordinarie kollega var sjuk. Men vi var grymmans snabba och var helt färdiga med alla stall vid 11! ( på torsdagar brukar vi vanligtvis vara klara  vid 13..)
Efter lunch hann jag med lite tränsmärkning innan min lektion. Barnen fick träna på att stå i fältsits.. Undrar om de kommer ha träningsvärk imorgon ;) 

Red lektion på theo på kvällen och det gick inte så bra. Fokus låg på att han skulle ta skänkeln ordentligt, vilket han helst inte gör. Så jag fick vara på honom ganska mycket och då blir han lite frustrerad, och jag blir om möjligt än mer frustrerad när det inte funkar.. Dessutom har jag lite svårt att träna när jag inte har något konkret mål att sikta mot. Det är svårt att ha som mål att han ska stärka sig osv ( det klart att det är målet, men jag tror ni förstår vad jag menar!) när man rider ett av de 14 pass han går varje vecka. Jag behöver ett mål - t.ex en tävling att sikta mot för att kunna hålla motivationen uppe även när vi inte går vårt livs bästa pass. Det spelar ingen roll on det handlar om eb lokal tävling eller att rida på 70% på en klubbtävling. Nu har jag inte det eftersom jag inte ska vara ned och tävla på lokala i november, och inte heller på ktävl i december. Så nästa tävling är alltså till våren. 

Förresten så måste jag få bjuda på det här fantastiska fb-inlägget från igår! 
Roy fick gå med Lollos grupp igår kväll, och han verkar ha gjort stor succé! Faktum är att nästan alla som rider på honom blir helt förälskade! Det här kunde verkligen inte ha fått en bättrelösning. (Han fick förresten hoppa i tisdags och hade skött sig strålande!) 

Nu ska jag sova. Imorgon jobbar jag 7-17.30 och sen ska jag ut till hogsta och rida QD! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0