På topp..

..uppdateringen alltså. 
Jag har helt enkelt inte orkat! 
I söndags var jag i stallet några timmar på morgonen för att hjälpa erkan och mamma lite. Erkan skulle rida sin första klubbtävling på Roy, så jag fick coacha lite och ge henne några goda tips och råd. Där skötte sig bra på banan också, bortsett från ett stopp som berodde på att piloten klämde med benen. 
Mamma hjälpte jag också lite på framridningen och Stora blev ganska fin. De skötte sig bra på banan också och vann sin klass (lc:1 med hjälptyglar, men istället för hjälptyglar hade hon ett annat bett). 

Måndag och tisdag flöt på bra. Mina duktiga måndagselever skötte sig bra och på tisdagen var det clinic på kvällen. 

Idag har jag jobbat som vanligt och sen red jag lektion på Pjotter på kvällen. Det är nämligen så att "min" häst redan är upptagen på novenbertävlingarna. Frida skulle ha ridit Pjotter då, men eftersom fritts har åkt av en pållis och brutit lårbenet  så kan hon såklart inte rida! Så jag fick prova Pjotter ikväll, men vi kunde konstatera att vi inte riktigt var någon perfect match så att säga. Pjotter är en jättetrevlig häst, men vi klickade helt enkelt inte! Jag red honom mycket på slutet innan jag slutade där för två år sedan, och vi klickade väl inte direkt då heller ;) 
Nu återstår att se vad morgondagen bjuder på. Jag jobbar hela dagen, har en lektion på eftermiddagen och sen ska jag rida på kvällen! Låter som en bra dag iaf! 
#instapjotter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0