Tiden går så fort..

Helt sjukt att det redan är fredag imorgon?! Fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen.. Tror det beror på att jag varje dag har något att se fram emot - och det är väl precis så det ska vara? Kan ju ganska enkelt konstatera att jag kind of älskar mitt jobb! 

Idag red jag lektion för Annie på theotott, vilket gick ganska bra. I början kändes han fin, lite stel som vanligt men det är ju inte så konstigt. Vi jobbade vidare med det vi gjorde förra veckan - sitta rakt i sadeln och slappna av i armarna. Första halvan av passet ägnade jag åt övergångar mellan skritt och trav. Dessa övergångar ska ju sen kunna bli halvhalter, men de kommer förbli övergångar ett tag till. Andra halvan jobbade vi med galoppen. Han blir gärna lite rak i benen i galoppen, inte att han inte sätter under sig utan galoppensprången blir raka istället för runda. Efter en stund blev han lite väl trött, och då ville han inte alls vara med längre. Plötsligt så kunde vi inte ens galoppera?! Jag fick bli lite arg på honom, och när han hade gjort några bra fattningar så avslutade jag. För även om han blir trött så måste han fortsätta lyssna på mig. Ber jag om galopp så är det galopp osv.  Vi måste ju kunna tänja på gränserna ibland. 
Jag är nöjd med honom idag, han börjar faktiskt trava ganska bra nu ( för att vara theo så att säga. ) 

Efter jobbet åkte jag till hogsta och red QD. Han var inte sitt bästa jag idag, och kanske inte jag heller. Han blev stark i handen och då hade jag lite svårt att inte bli stark tillbaka. Jag vet ju att jag aldrig kommer kunna vinna på styrka. Jaja, nya tag med honom på lördag. 


Gulliga Billy Ryan får stå för dagens bild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0