Kommande vecka

Den kommande veckan kommer bli lite körig. Eftersom jag ska tävla QD på lördag så kommer jag ju rida honom en del under veckan. Men jag jobbar ju som vanligt så därför kommer jag få åka ut till Hogsta på kvällarna. 
Redan imorgon ska jag rida lektion för Emma. Jag jobbar till 18.30, och 19 börjar min lektion! Men vi löser det som så att Louise är supergullig och gör iordning och skrittar fram QD åt mig så kan jag bara hoppa upp och rida. Hur snällt som helst! 
Jag tror att jag ska rida antingen tisdag eller onsdag också, kommer inte riktigt ihåg vad vi bestämde. Men torsdag och fredag ska jag åtminstone rida! Det kommer alltså bli ett par sena kvällar den här veckan, vilket innebär att jag inte kommer hinna gymma så mycket som jag egentligen vill. Eftersom jag gymmar tidigt på morgonen (brukar vara hemma igen vid 06 efter passet), så orkar jag inte det om det är så att jag kommer hem sent kvällen innan. Så idag har jag kört ett monsterpass för att kompensera lite för nästa vecka, och så får man väl helt enkelt tänka lite mer på vad man stoppar i sig istället. Det är inte optimalt för mig att inte hinna med träningen, men jag rider ju såklart bra mycket hellre! :)
Kommer dessvärre missa min lektion för Annie på torsdagskvällen på ridskolan, men förhoppningsvis kanske jag kan rida någon dag på dagen istället. Time will tell.
 
Och angående tävlingen så har jag inga prestationsmål alls! Allt för att inte sätta för mycket press på mig själv. Jag har faktiskt inte tävlat på ett helt år. Under mina år som tävlande ryttare så har jag ALDRIG haft ett såhär långt uppehåll! Provade förresten min kavaj idag, och otroligt nog så passar den fortfarande?! Hur som, målet är väl att han ska springa på alla fyra benen inne på banan. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0