Hoppfredag

Älskar fredagar! Inte bara för att det är veckans sista arbetsdag ( jag älskar förvisso mitt jobb, men trots det så är man ganska sliten på fredagar), utan också för att det är HOPPNING! 
Elton var dagens stjärna, som vanligt. Han var riktigt duktig idag, och jag måste gr mig själv en klapp på axeln för min ridning. Nu vågar jag rida på i en bättre galopp mot hindrena och jag vågar trycka av honom, och då hoppar han så himla bra! Nästa vecka missar jag hoppningen, men gången efter ska vi våga oss på lite höjdhoppning.. 

I övrigt så har jobbet flutit på bra. Jag hade Lollos lektion imorse eftersom hon inte hade någon röst. Damerna skötte sig bra och var inte så farliga som jag trodde, och så fick jag se bästa Roy springa som aldrig förr med Lisen. Så himla glad över att det funkar så bra med honom där, och han har faktiskt aldrig sett fräschare ut!!

Helgen består förhoppningsvis bara av tävlingar. Jag ska inte tävla, men om Lollo bara är frisk imorgon så åker vi till Täby på tävling. Gabriello är iaf badad och har Sveriges vitaste (och krulligaste..) ben, så han är mer än redo! 
På söndag ska jag med allsvenskanlagen till stäket där andra omgången går. Lag två får rida utav bara helvete nu så att vi kniper en finalplats! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0