Rida, rida, rida!

Sedan jag uppdaterade er senast har jag hunnit rida en hel del. 
I fredags tränade jag ju Theo för Annie och hopptränade Bullen på kvällen för Anette. Båda passen gick helt okej. På hoppningen hoppade vi seier, något jag tror att jag faktiskt aldrig har gjot tidigare?! Trots att jag hopptränat i många år med Joy.. 
 
I lördags börjdejag dagen med en uteritt på Missan med Erkan och Gabbe. Hästarna njöt verkligen till fullo av det fina vädret, vilket vi också gjorde. Hann med min vanliga lördagsträning också - dvs 5-6 km löpning, 45 min spinning och 30 min core. Avslutade dagen med middag i stallet med alla tävlingsryttare. trevligt! 
Söndagen inleddes med programträning för Fia på Theo. Det gick ganska bra, inte helt hundra, men ok. Vi red dock ihop 67% trots att vi hade en trea på galoppen och ett par femmor!
 
Måndagen bestod som vanligt av jobb, men på eftermiddagen fick jag fr¨gan om jag ville rida istället för en i mammas grupp. Hon skulle rida på Theo, så det tackar man ju inte nej till. Mamma rider ju för Fia, så det var bra att kunna fortsätta lite på det vi gjorde i söndags. 
I tisdags jobbade jag som vanligt och slutade vid fyra. Åkte hem då och planerade att åka till gymmet lite senare. Dock somnade jag vid 18.30, och sov till kl 6 nästa morgon..!
 
Onsdag means jobb och lektion för Annie. Vi rejsade lite på galoppbanan först och red sen på utebanan. Theo gick helt okej, inte super men inte dåligt. Åkte till gymmet efter lektionen och köttade mig runt milen på 56 minuter! As nöjd!
Igår red jag också Theo på lektion för Annie. Vi red likadant som i onsdags, alltså race runt galoppbanan och sen på utebanan. Dock kändes Theo lite trött. 
 
Idag vaknade jag med ett ryck när klockan ringde 4.30! Mina föräldrar är nämligen bortresta, så jag och Kennie är ensamma hemma. Sist de var borta var när jag jobbade hos Emma. Första dagen började jag jobba kl 6, dock blev det lite problematiskt när jag vaknade 7.30.. Den paniken är inget jag vill uppleva igen! However, jag hade bokat in tre grymma väckarklockor i form av mamma, Erkan och Lollo som skulle ringa mig! Dock behövdes ingen av dem eftersom jag vaknade när alarmet ringde och kunde ge mig ut och springa på morgonen. 
Skulle träna med Theo, men han var så himla trött i kroppen så det blev skritt i skogen istället. Annie red lite på honom först, och kände samma sak som jag - nämligen att han är just trött. Så nu blir det mera mat och lite mindre lektioner så är han förhoppningsvis på hugget till nästa söndag! 
Hoppade även Elton på kvällen, vilket gick strålande bra! Alla språng kändes bra och han sög verklige på. Jag litar mer på honom nu och han litar på mig. 
 
Imorgon ska jag och min bror på konfirmation hos min kusin. Kennie ska jag lämna hos mina andra kusiner på morgonen, och sen ska jag uträtta lite ärenden på eftermiddagen. På kvällen ska vi fira Erkan som fyller år.
 
Bjuder er på lite bilder från senaste dagarna. 
Bästa hästarna på uteritt i lördags
 
8,5 poäng av Fia på outfiten i söndags!
 
I onsdags damp det ner ett trevligt brev i min brevlåda! Mer om det lite senare.
 
Natten mellan onsdag och torsdag hade jag jättesvårt att sova, så när klockan väl ringde vid fem så hoppade jag upp ur sängen och gav mig ut på en löprunda!
 
#Selfie
 
Nöjd Kentucky med sina två favoriter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0