Skogsmulle och hoppryttare

Gårdagen bestod till stor del av skogsturer, först på bästa royal med alla våra duktiga praktikanter. Roy kändes faktiskt riktigt fin! Vi skrittade nästan bara, travade max någon minut men annars var det skritt. 
Efter lunch red jag och pellen ut på theo och Elton istället för att rida vår lektion på kvällen. Eftersom vi ska tävla på söndag så kände vi att hästarna behövde få se något annat än fyra väggar. Hästarna skötte sig superbra och vi red på i ett friskt tempo! Travade på vägarna mellan ängarna gjorde vi också, men vi vågade oss inte på att galoppera där.. :p

Idag har theo fått lite halvvila (bara gått en väldigt lätt lektion) och jag har hopptränat på Elton. Elton var riktigt pigg idag och kändes verkligen taggad. När han är sån så är han riktigt härlig att hoppa! Han tar tag i hindrena helt själv och jag behöver bara styra och hålla koll på att han bibehåller lite tryck i galoppen så hoppar han som en katt. Jag börjar bli varm i kläderna nu när det kommer till hoppningen, och då litar Elton på mig. Nu är det hela två veckor tills det är hoppning igen (långfredagen nästa vecka = inställda lektioner), och jag längtar redan! 

Royal på skogstur

Theotott och Elton John 

Och så dagens hoppning! Högt över är han ju iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0