Julshow, snö och cappi

Så har det gått några dagar sen sist - igen. I lördags var Carro och jag på kurs och i söndags var det julshow. Årets show handlade om tre individer - karro, Erica och hästen Billy! Hehe vi var på riktigt med hela tiden. Först red erkan och jag en kadrilj på Max och Billy utklädda till Olof och Sven i frozen, sen gjorde jag, erkan, pellen och pillan "ride and bike". Det gick helt enkelt ut på att hoppa en bana och sen cykla en bana snabbast såklart. Tyvärr vann inte hårdingarna, alltså jag och pellen, då jag kanske inte var en stjärna på att cykla hehe.. 


Veckan har hittills flutit på bra. I måndags efter jobbet mötte jag upp bästa tjejerna inne i stan för att gå på Håkan-filmen! Så himla bra! 
 Idag har det, om någon nu skulle ha missat det, kommit massa snö. På gott och på ont.. Blir inte jätteroligt att ta in femtio hästar med snöstyltor imorgon vid lunch.. Jaja det är ljust iaf. 
red lektion på kvällen på gulliga cappi (capriccio). Han var duktig men piloten red dåligt. Känns som att jag bara skapar en dragkamp i tygeln.. Ingen plan har jag heller när jag rider, det blir som det blir liksom, vilket inte känns som en jättebra plan med en sexåring.. Jaja, det är tur han är gullig och hela tiden försöker göra sitt bästa <3 

Imorgon är det torsdag och vi ska ha hurry scurry på lektionen! Dock kan jag nog inte vara med eftersom jag inte har någon som passar lilla kentucky, och det blir så himla långt för henne att vara ensam hemma om jag lämnar henne 13 och inte är hemma igen fören vid 20.. 
Fredag blir en vanlig arbetsdag och på lördag ska jag antagligen träffa min fina vän Johanna igen på en lunchdejt! Länge sen nu! Sen blir det julfirande hela helgen med släkten, mammas sida på lördag och pappas sida på söndag. Mysigt ändå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0