Nameless

Idag efter jobbet red jag lektion, och precis som förra veckan red jag på nameless. Förra veckan var första lektionen han gick på lite mer än en vecka (han hade haft ett sår och blivit tjock i ett ben) så att han var lite stel och oriden var ju inte så konstigt. 
Nu har han gått hela veckan så idag kändes han mycket bättre. Dock kom skevheten fram lite mer, men det var ändå bättre än förra veckan. 

Vi värmde upp i trav och galopp och jag gjorde massa övergångar. Eftersom han är lite vinglig så vill jag gärna vara innanför spåret så han aldrig får chansen att lägga sig på väggen. Dock är det lite svårt när vi rider i båda varven, för att vi inte ska krocka med varandra så måste man vara på spåret om man rider i vänster varv. Så bra koll har vi i Dressyrspecialen ;) 

Vi jobbade sedan med att lägga volter vid två punkter i ridhuset. Eftersom han är väldigt vek så red jag bara 15m volter i trav och galopp. Han blev ganska fin då, och framförallt typ 10 meter kortare i kroppen! Dock vill den lilla högerbogen gärna flyta ut och han tar inte riktigt högerskänkeln. Men det kommer komma det också med lite mer styrka. På slutet kändes han ganska trött så då avslutade jag och skrittade istället eftersom han skulle gå en lektion till på kvällen. 
Jag är ändå ganska nöjd med dagens pass, och framförallt var det ganska kul! 

Tyvärr har jag ingen bild på lilla hästen (läs jättestora!) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0