Sören, Mads och lussebullbak

Igår öste vi på under förmiddagen och praktikanterna hade med sig julfika eftersom det var deras sista gång hos oss. Efter lunch red vi ut på några hästar och Mads (nameless, vi har bytt namn på honom hehe :p) skulle få komma ut i skogen för första gången hos oss. Han har ju varit otroligt snäll, och man glömmer lätt att han bara är sex år. Det roliga var att jag är kortast av oss i personalen, om man bortser från praktikant-Linnea, och Chris är lägst. Av hästarna vi hade med så var Mads störst och Missan minst... Ni kan ju gissa vem som red på vilken häst.. Jo korta karro red på största Mads och långa Chris red på lilla Missan! Så kan det gå! 
Mads skötte sig iaf strålande, men han har nog aldrig sett en skog förut. 

Avslutade dagen med idolfredag och tacos hos erkan med Ellen och Frida. Asnajs! Det var även i samma veva som vi döpte om nameless till Mads ;)

Idag har jag jobbat och det har gått bra, bortsett från att jag blir helt galen på vuxna människors säkerhetstänk.. Skrämmande faktiskt.
På eftermiddagen kom även vår nya häst, Jesus 2! Även kallad Sören! Klart att våra danska hästar måste ha danska namn, fattar ju vem som helst. 

Nu ikväll har jag påbörjat mitt lussebullbak som ska få jäsa över natten. Imorgon ska jag och mamma åka och kolla på soffa och så ska jag baka lussebullar :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0