Hoppning!

I onsdags hoppade vi på lektionen för Annie, vilket såklart var roligt! Theo är ju så jäkla schysst och hoppar verkligen i alla lägen, om han så måste kravla sig över. Sen att han helt enkelt inte skulle ta sig över för höga hinder är en annan sak, men han skulle nog aldrig stanna. 
Vi hoppade studs på medellinjen och vi tog oss över alla gånger. Nej men det är verkligen roligt med hoppning, det enda som är synd är att jag bara rider theo en gång i veckan, så det blir så långt mellan dressyrpassen. 

Idag är jag dunderförkyld, men när anette kom på eftermiddagen och frågade om jag ville hoppa vid 19 så kunde jag ju inte säga nej. Måste ju ta varje chans jag får. Hoppade iaf virvelvinden viriato! Virvelvind är väl det sista man kan säga om honom, men vi fick iaf lite fart mot slutet! Virri är dock himla schysst och skulle nog heller aldrig stanna på ett hinder. 
Vi hoppade något högre idag än förra veckan, närmre bestämt typ 70 cm! Haha vet inte när jag hoppade så högt senast.. Dock hängde jag väl inte riktigt med i alla språng, men får väl skylla på att jag aldrig hoppat en så stor häst och när han inte bjuder till hundra så blir det lite konstiga språng. 
Men det var väldigt kul! 

Nu är jag, som dragit dunderförkyld.. Imorgon ska jag bara rida Missan, men annars har jag inget planerat. Eller jo, på kvällen ska jag till Carro och käka tacos och kolla på mello! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0