Redan fredag

Bananas vad tiden går fort.. Alltså på riktigt?! 
Vi har iaf haft en grym vecka med massa hjälp av Chipparna på jobbet. De har fått hjälpa till så mycket de bara orkat, mot att de får hjälpa till att ta in hästarna från hagen. Bra deal tycker jag ;) 

QD vilade i måndags och reda av Emma i tisdags. I onsdags red jag ut och igår fick han vila eftersom jag kom så sent. När jag red ut i onsdags var han helt knäpp! Höll på att åka av två gånger.. Han hade nig lite väl mycket uteritts-feelings.. Det var nog ett tag sedan han verkligen fick fräsa på ute i skogen. 

Idag red jag ett lite kortare pass i ridhuset. Provade ett annat bett på tränset eftersom han kan bli så sjukt stark på tränsbettet, och för bytenas skull så måste jag ha honom lätt i handen utan att han släpper kontakten. Jag tyckte ändå det blev en liten skillnad på det här bettet, även om den kanske inte var så revolutionerande som jag hade hoppats. Han travade super, men vi hade lite svårt att få till bytena. Problemet ligger dock väldigt mycket hos mig.. Jag tror fortfarande att han är bebis och att man behöver vara övertydlig med byteshjälperna, men det är verkligen tvärt om - när jag gör så lite som möjligt så blir det bra! 

Imorgon ska jag förhoppningvis rida lektion för Emma. På söndag är Louise tillbaka igen, så min hästvecka tar slut imorgon :( Men på söndag ska jag träna theo för Annie, så det blir roligt! 

Uteritt i onsdags - 1 januari eller 1 april?!

Kvällsprommis med hjärtis. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0