"Ska göra så lite som möjligt"

Dagen till ära hade jag planerat att göra ungefär så lite som möjligt. Dock lyckades jag vara hemma max en timme mellan 12 och 13.. 
 
Började dagen med en långprommis med Kentucky. Vi var ute i 1h och 45 min och gick totalt en mil. Hon tycker det är så roligt med snö så hon älgar glatt på och vill helst att vi ska stanna och leka i snön!
Väl hemma käkade jag lite frulle och skulle åka till gymmet. Då ringde Lollo och frågade om jag inte ville rida Gabbe en stund. Dum fråga ;) Så jag kastade ihop ridkläderna också och åkte iväg mot gymmet. Sprang/gick först 20 min och sen körde Rebban och jag lite styrka. 
 
Direkt efter träningen vidare till stallet eftersom det var samling inför morgondagens klubbtävling. Gjorde iordning Gabbe lite innan samlingen, så han var borstad, hade skydden på sig och var redo att sadlas när vi var klara med samlingen. 
 
Gabbelito var som en tickande bomb idag, ett äkta krutpaket! Haha alltså jag har nog aldrig vartit med om att han varit så pigg!! Men jag älskar den hästen, han är så jäkla häftig!
När jag hade ridit klart fick han en ordentlig rykt och putsad sadel och träns. Erkan var också kvar så vi fixade och donade en lång stund. Det är så härligt att hålla på i stallet på kvällen! Och jag saknar verkligen att ha någon att pyssla om, oavsett det är min egen eller ej, men någon att ha rykt- och mysstund med på kvällen innan man åker hem! 
 

När allt var klart med Gabbe så fick Theo komma in i ridhuset och springa av sig lite spänningar. Herre min gud vad han rejsade! Han tyckte verkligen det var både skönt och roligt. Öronen framåt hela tiden! Dessutom kom han till mig så fort jag öppnade min ficka.. Haha hej lilla tiggare :*
Men förhoppningsvis är han lite mindre spänd imorgon. Funderade en stund på att släppa honom imorgon bitti också, men jag hinner nog inte det tyvärr.
 
Imorgon är det alltså klubbtävling som gäller för mig och Theo. Vi ska starta en Lb:2, eftersom jag tycker det är den nivån vi ligger på nu. Han kan ju rörelserna för LA, men han är inte tillräkligt stark och uppe i formen för att göra bra ifrån sig där. Så nu ska jag putsa stövlarna (tänker göra något förbjudet och rida i de bruna stövlarna.. :p De är ju såå sköna!) och sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig i tid. Älskar att vakna utvilad, hur utvilad man nu kan vara kl 5 på morgonen.. ;)
 
Håll en tumme för mitt hjärta imorgon kl 8. Går han som på träningen i söndags så kommer det vara nemas problemas, men går han som i onsdags så kommer vi komma tvärsist! 
 
En dålig bild från träningen i söndags, men oj vad fin han var på den träningen..! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0