Grymma Elton ❤️

Gårdagens dressyrpass på Elton gick riktigt bra! Carro och erkan var här och hälsade på, så jag skärpte kanske till mig lite extra hehe! Ville ju inte visa upp det ök till ekipage vi var dagarna innan :p 
Men han var riktigt fin faktiskt och jag fick en himla bra känsla av att kunna både rida på och ta tillbaka. 

Idag hade vi första elevledda lektionerna på morgonen. Elton kändes ganska bra då med, och till råge på det så fick vi ha stigbyglar igen :D vi har ju ridit utan dn hel vecka i dressyren, men nu då var det dags. 

Hoppningen gick också ganska bra, eller ja bomövningar var det. Första delen handlade om lätt sits, då fick vi rida över bommar utan tyglar med händerna sträckta rakt ut. Jättenyttigt! 
Andra delen bestod av bomserier med olika avstånd mellan bommarna. Det blev lite konstiga avstånd för Elton eftersom han tar ganska långa kliv. Då där det skulle vara korta steg blev det jättekorta, och där det skulle ökas lite blev det normala kliv. Men det är ju svårt att anpassa längden mellan bommarna så att det passar både Elton och en ponny. 
Dock kändes han lite trött, så imorgon har vi lyckats byta så att vi kör hoppningen på morgonen istället. Dock är det jag som håller i den lektionen, men Elton ska då hoppa med Johanna istället, vars häst är den vi tillbringade natten på kliniken med. Hästen är bra nu men står kvar för observation och kommer ju inte kunna vara med på kursen nå mer. Så då är det ju tur att det alltid är två hästar som vilar när vi har lektion! 

Nej, nu ska jag skriva klart mitt pm inför morgondagens lektion och sen ska jag sova!


Vad vi sysslade med på teorin; bygga hoppbanan i miniformat ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0