SEMESTER!

Sista arbetsdagen, check! Började vid sju imorse med att släppa ut hästarna och mocka, och vid åtta var det klart och jag och Chris satte igång med högtryckstvätten. Från åtta till tio stod vi med högtryckarna i högsta hugg. Vid tio gick strömmen så då tog vi rast, sen högtryckade vi igen mellan halv elva och ett då vi gick på lunch. Efter lunchen fortsatte vi och jag gjorde klart sista spiltan i mellanstallet vid halv fem! Så från 8 till halv fem stod jag med en högtryck i högsta hugg! Mina armar krampar och jag är döv och jätteskitig (trots skyddsutrustning i form av regnkläder..). Men så skönt att det är gjort nu. 

När jag hade slutat red jag en stund på Elton. Det märks att han har vilat ett tag, för det var inte sådär jätteridbart om man säger så.. ;) 
Men det hinner nog bli bättre innan vi åker. Väl inne i stallet tog jag vara av sadel och träns och sen släppte vi honom i lilla ridhuset där Annie hade byggt upp lite löshoppningshinder. En lätt smackning och så var Elton igång.. Han hoppade varv på varv på varv på varv med öronen spetsade framåt! Tilläggas bör att vi bara har linor på en långsidan, så andra långsidan är helt tom. Med andra ord kan han själv välja att inte ens styra mot hindrena, men får Elton bestämma så blir det hoppning! 
Han fick gå ut i hagen igen efter hoppningen och så blev det en ordentlig rykt nu ikväll. 

Imorgon har jag och Carro en heldag i stallet eftersom vi ska både lunch- och kvällsfodra. Egentligen hade vi morgonen också, men Annie var snäll och tog den :) 
Jag ska rida Elton på förmiddagen med lite hjälp av Annie. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0