Behöver er hjälp!

Om allt nu blir som tänkt planerat så kommer jag hoppa rätt mycket under en tid framöver, och även intensivt under några veckor i sommar. De flesta av er vet vad jag ska göra, och några har säkert lyckats lista ut det, men för er som inte vet tänkte jag hålla det hemligt tills jag vet om jag kommer in eller inte!
 
Hur som helst, dressyrnörd som jag är så äger jag ju bara dressyrstövlar. Jag har ett par jättegamla (mina förra tävlingsstövlar) som är alldeles för korta och därmed funkar bra att hoppa i. Nuvarande tävlingsstövlar får jag inte ens på mig och träningsstövlarna är på tok för höga för att rida i hoppläder!
De som funkar att hoppa i är dock påväg att rasa samman, vilken dag som helst. Dragkedjan är helt urspårad och jag har redan bytt den två gånger. De är alltså ganska sunikga, så de känns inte riktigt värt att laga dem en gång till. När jag hoppat de senaste veckorna har jag haft sunkstövlarna, men jag får så ont i ena foten eftersom de inte riktigt passar eller är avsedda att hoppa i.
 
Av den anledningen står jag nu i valet och kvalet att köpa ett par hoppstövlar, framförallt för att jag inbillar mig att man får ett bättre stöd i vristen med ett par stövlar som är avsedda för korta läder?! Rätta mig om jag har fel! Det skulle i sånna fall vara ett par Tretorn Advance, helst mörkblåa eller bruna. Min tanke är dock att jag ska köpa begagnat, eftersom jag inte kommer använda dem så extremt mycket och det känns då lite ovärt att casha upp för ett par sprojlans nya.
 
Då till det lilla problemet.. Jag var på Stockholm ridsport idag eftersom jag visste att de har haft Tretorn förut. Till min besvikelse så fanns de inte där, och när jag frågade så sa hon att de numera bara fanns att köpa via Tretorns hemsida (och ev. andra webshoppar..)? Något som i min värld känns jättekonstigt då man ju antagligen vill prova något innan man köper? Så då till min fråga - är det någon som vet en butik här i Stockholm som säljer Tretorn där man kan prova ut storleken?
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag köpte mina över internet men innan provade jag ett par på Stockholms Hästbutik på Kungsholmen.

Svar: Okej tack! Då ska jag åka förbi där och kolla :)
StallKarro

2014-03-15 @ 15:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0