Koffein-kick, bästa Missan och träning

Jobbat som vanligt sista dagarna, men har också hunnit med att åka till gymmet hela veckan. I måndags var det mest styrka, igår sprang jag 8,5 km (hade siktet inställt på milen men började må dåligt vid 8 km så fick gå sista biten till milen) och tränade mage/rygg och idag hann jag bara med 45 min på crosstrainern. 

Skulle ha ridit theo idag på lektionen, men Annie frågade om jag inte kunde rida honom imorgon och ta Missan på lektionen idag. Dum fråga ;) bästa Missan tackar man inte nej till! Har inte ridit henne på ganska länge nu, och det har verkligen hänt supermycket med henne sista tiden. Så roligt! Hon var mycket mer framme för skänkeln och kändes ganska fin. Annie sa innan att hon inte känts super sista dagarna, så jag var väl inställd på en smärre katastrof (tycker inte Annie att hon kan lösa problemet så kan ju knappast jag!), men det gick helt klart över förväntan! 

Innan ridningen käkade erkan och jag mellis som vanligt, men dagen till ära provade jag att dricka en celsius eftersom jag ofta blir så trött när jag kommer till gymmet. Jag dricker ju inte kaffe, så koffein är inget jag får i mig i den mängden dagligen.. Man kan säga att det märktes.. Haha koffein-kicken deluxe slog till och jag blev som en duracellkanin! Är fortfarande helt hyper, så jag vet inte hur jag ska kunna sova!

Nu har jag precis fått i mig lite middag. Kastade mig upp i sängen när jag kom hem från gymmet för att kolla på greys.. Hehe, men nu ska jag bara laga mina vantar, och sen försöka sova! 


Dagens #preworkout - yogurth med hallon och blåbär (kvargen var slut :( ) och celsius..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0