Elton John

Bästa Elton flög över terränghindrena ikväll! Bananas vad härlig han är att hoppa, så positiv och glad hela tiden och ständigt med öronen spetsade framåt. 
Vi började med ett vanligt räcke på vägen som var kanske 40 cm, något Elton inte alls kände sig så bekväm med.. Stockar i skogen, inga problem. Hinder ska stå i ridhuset, inte på vägen?! Men över kom vi iaf. 
Därefter hoppade vi två stockhinder som kom ganska tätt på varandra och man var tvungen att svänga mellan träden, något som inte är skitenkelt när hästen är 180 cm i mankhöjd.. Men det gick. 
Vi tog sen den lilla banan som består av tre hinder längs med kortsidan av ridbanan - snäv sväng - tre hinder längs med långsidan av ridbanan i lite uppförsbacke. Elton flög över och tyckte livet var toppen! 
Vi avslutade med att hoppa ett lutande plank. Först var det bland det läskigaste Elton sett i hela sitt liv, men andra gången vi styrde mot och tog det i galopp så gick det strålande. Och kommande två gånger vi hoppade det så tyckte han det var kalasroligt! 

Fredagskvällar med Elton i stallet är svårslagna! 

Och såhär fint var det på himlen när jag skulle åka hem! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0