Jobbar som ponnyryttare..

Gårdagen bjöd på en sen kväll, men lektionerna gick bra. Inte riktigt lika kul att gå upp vid 6 imorse dock. Men dagen flöt på bra och det var riktigt lättmockat i stallen. 

Efter jobbet red jag lektion på lilla feta ponnyn Vetra. Vi skulle hoppa på terrängbanan! Vetra är väldigt snäll, men jäklar vad fort det kan gå haha.. Vi hoppade i par och pellen och jag jobbade i dreamteam. Vi hoppade lite småhinder och så hoppade vi själva banan. Det gick bra, men som sagt lite fort kanske och hade lite svårt att stanna. Sen skulle vi hoppa två hinder som vi även hoppade med hoppgruppen i fredags. Då hoppade jag ju Elton och han är ju ganska reglerbar. Det är inte Vetra.. Så vi hamnade i princip rakt in i ett träd, tvärnit med Vetra på ena sidan trädet och karro på andra sidan.. :p men jag satt kvar iaf! 

Imorgon ska jag faktiskt till hogsta och jobba! Börjar dock inte fören vid 10.30 ca så vet inte riktigt vad jag ska hitta på hela morgonen. Och ingen hoppning blir det på kvällen eftersom båda grupperna var fulla :( 

Gräset är alltid grönare på andra sidan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0