Ledig

Röd dag = ledig. Så najs!
 
Igår blev det 12 timmar på jobbet. 10-22. Möttes av en brandbil som rullade ut från stallplan när jag kom.. Haha alltså våra självmordsbenägna hästar.. Man slutar aldrig att förvånas! Där och då var det nog inte en så rolig upplevelse (jag var ju inte där när det hände), men i efterhand kan man faktiskt skratta lite åt hästarnas rackartyg..! 
Jobbade en stund innan jag red vår nya häst Collin, aka Speedo Gonzales. Den var STOR, och SNABB! Jag som iprincip bara ridit ponny sista två veckorna tyckte att han blev enorm. Hehe.. Men förutom att det var lite svårt att lägga till skänkeln (den tog skänkeln vääldigt mycket framåt) så var den trevlig. Tror den kommer kunna göra ett bra jobb som ridskolehäst. Trevlig modell, egen motor och ska tydligen vara en duktig hoppare. 
På kvällen hade jag ju mina lektioner som vanligt. Det är så himla roligt, och känns lite vemodigt att nästa vecka är min sista vecka.. 
 
Idag är jag som sagt ledig. Vet inte riktigt vad jag ska fylla dagen med.. Planen var att åka med mam&pap till landet, men det var så kallt + att jag var så himla trött imorse så jag bangade. Ska väl ta en lång pw i blåsten, plugga lite, kanske åka till gymmet. Jaja, det ordnar sig väl, jag hittar alltid något kul att göra. Problemet är bara att jag är ledig imorgon också.. :P Två dagar ledigt på raken är inte riktigt min grej, iaf inte när jag är "ledig" så mycket i veckorna (känns som att jag bara jobbar halvdagar när jag har förmiddagarna fria). 
 
Gammal bild på min fina kompis <3
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad hände med hästarna??????

2014-05-30 @ 14:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0