En sån där måndag

Vips så var det måndag igen. Måndagar börjar alltid ganska dåligt eftersom det både är tungt att mocka (sista mockningen på helgen görs innan 17..) och vi har mycket att göra. 
dock blir det alltid bättre efter lunch eftersom jag har mina gulliga elever då. Första gruppen fick trava allihopa samtidigt för första gången, andra gruppen travade nästan alla utan ledare (tilläggas bör att alla faktiskt höll sig på spåret och kunde hålla sina ponnyer i trav flera varv på rad! Duktiga barn!) och sista gruppen fick rida på utebanan. Bra dag med andra ord. Nästa vecka har alla tre grupper teori. Tycker jag att det är jobbigt att stå tre timmar i sträck i ridhuset, så är det ingenting mot att ha tre timmar teori i sträck! Få tillfällen som man är så trött i huvudet. Men det är ju ändå roligt. 
 
Var så himla frusen när jag slutade så jag åkte hem istället för till gymet. Var lite bitter över det, men påväg upp till huset från parkeringen så möter jag en granne som är så otroligt trevlig. Pratar lite med honom påvägen upp och var genast på bättre humör! Folk kan ju bli så där jobbigt överdrivet trevliga, men han är verkligen bara otroligt trevlig. En sån människa man blir glad av att prata med! 
 
Imorgon har jag chilligaste dagen någonsin. Börjar inte fören 7.45 (eftersom jag jobbade 1h och 15 min ist för Chris förra tisdagen) och slutar 13 (eftersom jag hade Anettes lektioner i torsdags kväll. Jag har dock hela eftermiddagen uppbokad med läkarbesök, optikern, träning och om jag hinner ska jag förbi och klippa mig. 
Så nu ska jag sussa. Går och lägger mig med ett lite bättre humör än i går. Det finns ju trots allt fantastiska människor, både bland mina grannar och på mitt jobb!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0